Sivas'ta Operatörler

Genel Bakış


Öncelikle bu yazının 2 yıllık Sivas ta Üniversite okuyan benim deneyimlerim ile oluştuğunu belirtmek isterim. İki adet operatör kullandım Vodafone ve Avea, Vonefone'u 1 Yılı aşkın kullanmakla birlikte oldukça memnundum. Avea'yı ise 1 aydır kullanıyorum ve dün gidip Operatör değişikliğinde bulundum.

Neden Vodafone Daha iyi


Hem internet hızı olsun, hem erişim imkanı olsun, hem öğrenci için sinema gibi ekstra biletler sağlaması olsun oldukça memnundum. Üniversite dahil, Sivas Merkez de her yerde çekiyor. Hiç çekmeyen bir yer görmedim. Adamlar iyi yatırım yapıp Sivas'ı ele geçirmişler ki bir çok arkadaşım da Vodafone lu ve mutlular.

Avea Düşüncelerim


Çektiği yerlerde internet hızı Vodefone gibi gayet iyi fakat çeken yer bulmak zor. Çok nadiren full çektiğini görüyorum. Hep 4/5 geçen yıl bir arkadaşımın söylediğine göre Klavuz da hiç çekmiyormuş fakat Twitter den durumu belirttikten 1 hafta sonra avea orada çekmeye başlamış. İsteklere oldukça özen gösterseler de ilk vodafone nu yaşadıktan sonra avea'yı görmem hayal kırıklığına sebebiyet verdi.

Değiştirdiğim Operatör


Turkcell'i sivas da denemedim. Turkcellin avea ve vodafone gibi gençlere özel 25-23TL ye her şeyin olduğu paket sayesinde bir de bunu deneyeyim dedim. Fakat ne var ki oda arkadaşım Turkcell olmasına rağmen mutfakta çekmiyor. (Sivas Lisesinin üst taraflarında oturuyorum.) Belki telefonda sorun vardır sonuçta "Turkcell" çekmemezlik yapar mı ki ? diyor insan. 1 hafta içerisinde Operatör değişikliğim gerçekleştiğinde yeni bir konu açarak oradan Turkcell deneyimimi güzelce paylaşırım.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SteamDB.info Nedir ? Nasıl Kullanılır ?

Macbook nasıl kapatılır