webtoons.com - Tanıtım

Webtoons


Öncelikle ne webtoon'un ne olduğundan bahsetmek istiyorum. Webtoon, çizgi roman şeklinde yukardan aşşağıya okunabilir hikayelere verilen isimdir. Benim bildiğim, Official adresi:  
http://comic.naver.com/webtoon/weekday.nhn adresinden çıkmıştır. Özellikle sevdiğim serileri bu yazının en altında yazdım.

 

English Sitesi Webtoons.com


http://www.webtoons.com/en/ Serileri güncel'e getirmek için ellerinden geleni yapıyorlar gibi gözüküyor. Şuan da okuduğum The Gamer serisi, çarşamba - perşembe - cuma günleri ard arda çıkıyor fakat hala güncelden 30 bölüm gerideler. Sitede online okumanın olduğu gibi, android uygulamasında indirme özelliği mevcud. Bir de site de istenilirse kullanıcılar için Online Çevirmenlik ve Editörlük özelliği kazandırılmış. Photoshop daki gibi, baloncukların içerisinde ki yazıyı değiştiriyoruz. Oldukça hızlı yüklenmesinin yanı sıra, webtoon özelliği sayesinde seriler çok daha akıcı okunabiliyor.

Türkçe Webtoon Siteler


http://manga-tr.com bu alanda en başarılı manga okuma sitesi diyebilirim. İçeriliği hızlıca doluyor. Umarım bütün manga çeviri siteleri tek bir nokta da buluşabilirler.

http://www.webtoongarden.com bu siteden de The Gamer'ı okuyorum. manga-tr ye çeviriler şuan için geç düşüyor.

Yazardan Tavsiyeler


Size benim sürekli takip ettiğim serileri söyleyeceğim. Özellikle Fantezi kategorisi hayranları için bayılacaklarına garanti edebilirim.

  • The Breaker

  • The Breaker: New Waves

  • Noblesse

  • Girls of the Wild's

  • Tower of God

  • The Gamer

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SteamDB.info Nedir ? Nasıl Kullanılır ?

Macbook nasıl kapatılır

AirTag pil değişimi çalışmaması