Okula 1 ay kala 28.08.2015

Öncelikle herkese merhaba. Kısa bir yazı yazayım dedim. Yetiştirilmeye çalışan ana güncellemenin yanı sıra, arada oluşan anlık acil güncelleme istekleri ile devam eden bir hayatım var. İki proje klasörünü yönetip, aynı anda ilerletmek ciddi problem. Özellikle veri tabanında yapılması gereken değişiklikler insanı çılgına çevirebiliyor. İş hayatı olur böyle şeyler diyor, rahatlamak için okulun açılmasını bekliyorum.

Monster T5 V4.1 pc ile dün çift monitör + OBS ile youtube - twitch yayını yapmayı denedim. Ne yazık ki, CS-GO da Full HD yapınca 20 FPS ye düştü. Filtrelemeleri kapatıp Orta kaliteye alınca 55 FPS, düşük kalite ve Orta çözünürlükte 110 FPS yi gördüm. Sıkıntılı buna bir çözüm getirmem gerekecek. Ne var ki, MB : Warband gibi eski bir oyunu full HD açıp yayını rahatlıkla yaptım. Sonuçta laptop diyor insan, kendi sekmentinde ki masaüstü ile yarışamıyor.

Bu laptopla üstüne dün bir de COD:AW oynadım. Açıkcası oyundan dolayı mı, yoksa laptopdan dolayı mı bilmiyorum ama ben böyle dehşet ötesi grafik ile oyun oynamadım. 2K Film izliyormuşum gibi keyif verdi. Crysis 3 'üde bu oyun bittikten sonra tekrar kurup en kısa sürede deneyeceğim.

Shadow of Mordor için de bir kaç tane kalem yazı yazmak istiyorum. Oyunun hikayesi beni çok etkiledi. Dövüş sahneleri, yapay zekası, oynanış, ilerleme süreci ve açık dünya özellikleriyle öne çıkıyor. Sonlarda karşılaştığınız yeni yeni karakterler ile de ayrı bir tat alıyorsunuz.

Animeleri de unutmamak gerek,  GATE / Overlord / Arslan Senki /Rokka no Yuusha yeni serilerini çok beğendiğimi söylemek isterim. Özellikle oyun severler için Overlord, 2. evren - politika sevenler için Gate ve Arslan Senki, Eski Japon kültüründe geçen Şeytan konusunda savaş, kahramanlık için de Rokka no Yuusha yı tavsiye ederim.

 

Sevilen Manga : The Gamer !! Okuyun, okutturun. Tower of God da güzeldir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SteamDB.info Nedir ? Nasıl Kullanılır ?

Macbook nasıl kapatılır

AirTag pil değişimi çalışmaması