Dolar Artmazsa iyi

Gördüğüm Haber
Şansa Yaşıyoruz..

Geçen gün Facebookda bir paylaşım gördüm. Hastanenin kafe sinde tost ve çay içerken tabelaların değiştiğini gören kişi, dakikalar ile gelen zam dan kurtulmuştu. Peki çok mu önemli bu ? 1₺ lik zam gibi gözüken zam aslında 7₺ den 8₺ ye artması ve buda %14 zam demekti. Düşünsenize, günlerdir düşünülen ve gece yarısı uygulanan bir zam değil. Hastanenin çalışma saatlerinde "Bunların maliyeti çok arttı hadi biz de arttıralım" dermişcesine %14 zam getirilen en basit Tost un zamı. Tostun 8₺ olması da başka bir tartışma konusu tabi..

Evet, o çok sevmediğimiz ve her yerde amerikalıların da çok kötü eleştirdiğini düşündüğümüz Trumb 'ın siyasetin de artan ve zirve ye ulaşan bir borsa dan bahsediyorum. Amerikan Borsalarının zirve yapması demek: yatırımcılar için ekonomisi riski olan ülkelerde ki paraların çekilip sürekli gelişen ülkeye paraların yatırılması demek.

Bir atasözü paylaşıp bir de geçenlerde gördüğüm başarılı bir video paylaşmak istiyorum. "Kendisine Hayrı Olmayanın, Başkasına Hayrı Olmaz!"



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SteamDB.info Nedir ? Nasıl Kullanılır ?

Macbook nasıl kapatılır

AirTag pil değişimi çalışmaması