Tweetleri toplu silme, denendi onaylandı

 Merhabalar, öncelikle belirtmeliyim ki bu tarz 3. parti uygulama / websitelerine güvenmiyorum. Fakat bu siteyi oldukça fazla yer paylaşmıştı ve özel bir durumum olmadığı için bir şans tanıdım. En kötü uygulama hesabımı ele geçirir, bende telefon mail ile kurtarırım diyordum.

Website : https://tweetdelete.net/

Bu sitede kendi tweetlerinizi ve like larınızı sitebilirsiniz. Dikkat edilmesi gereken tek nokta, silinen verilerin tekrar geri elde edilemiyor olması. O yüzden Twitter > Ayarlar > Hesap > verileri indir 'e gelip kendi verilerinizi indirmek için talep gönderin. Benimkisi 1 gün sonra geldi ve giriş yapıp indirdim. Daha sonrasında TweetDelete sitesini kullandım.

TweetDelete de tek seferde tweet ve like silme limiti var. 3200 adet, benim yıllarca twitter kullanmama rağmen bana bol bol yetti. Zaten eski tweet lerin hiç bir kâr ı yok. Anlık olarak sevdiğiniz paylaşımları ya like atarız yada retweet. Beni o an dışında yapılan aktivitelerin bir önemi var mı ? Bence yok.Benim 1 yıl sonra duygu ve düşüncelerimden twitterdaki kimseyi ilgilendirmez. Hatta 1-2 ay öncesi için söyleyebilirim. Anlık tepkilerimi gösterip rahatlıyorum, ondan sonra orada durmasının hiç bir anlamı yok.

Uygulama kullanımı çok basit olduğu için onu atlıyorum, Giriş yap diyip twitter ile girip ondan sonra 2-3 adım da siliyorsunuz.

Not: Önemli olan uygulamayi kullandiktan sonra, twitter 3. parti yetkili uygulamalarında bulup oradan silmeniz. Ben buna dikkat etmiyordum yıllar yıllar önce kullandığım uygulamaların hala yetkisi gözüküyordu. Düşünsenize, birileri gizli hesabınıza dilediği gibi girip dilediği mesajları okuduğunu. 

Silin, sildirin.
Uğur Öztürk

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SteamDB.info Nedir ? Nasıl Kullanılır ?

Macbook nasıl kapatılır

AirTag pil değişimi çalışmaması