Bu aralar ne yapıyorum ?

 Merhabalar,

Bu aralar ne yaptığımdan bahsetmek istedim, virüsün her geçen gün arttığı bu günlerde ; eve tıkılıp kaldık. Parka gidip yürüyorum anca, başka da yapabildiğim pek bir şey yok.

Evde zaman geçince de, dışarıda para harcanmıyor. Cepte para kalınca da bu sefer internet alışverişine insan yöneliyor. Xiaominin araba dash cam ını beğendikten sonra, xiaominin diğer ürünlerini de denemek istedim. Bu ürünlerden sadece lastik hava pompası harika. Mini şarjlı el süpürgesi orta iken diğer ikisi kötü diyebilirim. Tornavida hiç bir işe yaramaz, çünkü vidayı sıkmıyor. Kamera ise bulut depolama özelliği yok ve NAS özelliği SM1 de çalıştığı söyleniyor bende çalışmadı. Sadece içerisinde ki sd card a kayıt işlemini yapıyor, oda benim işime yaramazdı. Çünkü kamerayı dışarıya koyucam, dışarda çalınırsa kimin çaldığı belli olmayacak. 


Ben TrendYol dan alışveriş yapmıyordum. Bir arkadaşım söyledi, bi deneyeyim dedim. Diğer platformlara göre pek bir farkı yok. Şirket puanlama sistemini daha adil olabileceğini düşünüyorum.

Geçen gün markette dondurulmuş karides e denk geldim. Bi alıp tadına bakayım dedim, tuaf bi tadı var. Olmasa da olur denilebilecek. Kokusuda balık gibiydi yani kötüydü.




Kulaklığında söyle aç kapa yapmak hoşuma gidiyor.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SteamDB.info Nedir ? Nasıl Kullanılır ?

Macbook nasıl kapatılır

AirTag pil değişimi çalışmaması