Nisan 2021 Durum

 Merhabalar,

Uzun zamandır yazmadığımı fark ettim. Bir kaç gelişme oldu elbet, bazılarını burada paylaşacağım bazılarını paylaşmayacağım :) 

Öncelikle geçen ay, arabamın yıllık bakımı gelmişti ona götürdüm. Hazal ile bulaşacağım gün, sabahtan arabayı halledip öğlenden sonra da Hazal ile Sushi yiyecektik. (Hazal benim kız kardeşim) sabah arabayı götürdüğümde işin çok uzun olacağını, öğlenden sonraya sarkacağını söylediler. Yani 6500km de ki arabanın ne gibi öyle uzun bakımı olacak bilmiyordum ki 2 tane ots yapılacağını öğrendim. Arabanın kronik düzenlenmesi gereken durumları varmış. Hallettiler, şuanda normal kullanıyorum. Sadece tek bir hatası kaldı oda Start / Stop kontrol ettirin uyarısı. Neyse o gün Hazal ile bulacağım diye randevuyu iptal ettirip haftaya aldım. Haftaya götürüp işlemleri hallettirdim. Bir de motor tarafını da değişik bir şekilde temizlediler. 1200 ₺ tuttu.

Arabaya 1 hafta önce, araç kamerası aldım. Kaza olma durumunda kanıtım olsun diye düşünerek veya arabayı sürerken enterasan olaylar olabiliyor, bunlarıda yakalamak istedim. Misal şöyle bir durum ortaya çıktı;

Geçen gün canım sıkıldığında bi Başakşehir turu yapıyım derken, yolda trafik vardı bende başka bir yola girdim. Kısmet, hemen ötede çok güzel bir tepe noktasında, güneşin patışının olduğu yerde araç park alanı oluşturmuşlar. Güneş zaten batmaya yakındı, çektim arabayı güneşin batışını izlerken. Yalnız başıma kayboldum düşüncelere :) Time lapse yapıp sizinle paylaşayım dedim.




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SteamDB.info Nedir ? Nasıl Kullanılır ?

Macbook nasıl kapatılır

AirTag pil değişimi çalışmaması