Brave Tarayıcı - Yeni Favorim

 Merhabalar,

Ne çektim bu aralar şu tarayıcı lardan. Mac e geçtikten sonra, safari yi denedim. Reklam engelleme konusunda çok basşarısız geldi. Edge e geçtim, 1 defa mac 'in kapanmasını engelledi. Chrome a geçtim, mobil chrome da reklam engelleme yok mac iphone eşitleme yapmam gerek. Dedim ki aga ne oluyor. Apple ekosistemi iyidir, safariye geç orada reklam engelleme bul dedim. Gittim ücretli bastım parayı Adguard reklam engellemeyi aldım. Abi böyle saçma bir şey yok. Resmen her 30 bağlantı talebinin birisi hatalı oluyordu. Websiteler yüklenmiyordu. 2 defa şans verdim ikisinde de aynı oldu. İyice sınırı dayanmıştım ki ; Brave Tarayıcı ile tanıştım. Chrome altyapısını kullanıp, içerisinde kendi reklam engelleyicisi var. Başka bir reklam engelleme uygulamasını yada eklentisini yüklemiyorsunuz. Kendisi zaten mükemmel geliyor.

Tarayıcıyı kurdum, telefonda da kurdum. Bir tane üyelik sistemleri de var, cihazlar arası yer imlerini/geçmişi aktarabilmesi için kullanıyor. Onu da ayarladım.

Şu anda hem reklamlardan kurtuldum hem de çok stabil ve hızlı çalışıyor.

Üstüne bir de bu brave tarayıcının kazan + kazandır. Yöntemi var. Dilerseniz açıyorsunuz, kurulumda kapalı geliyor. Olayı ise; Rahatsız etmeyecek ufak mini reklamlar gösteriyor. Bazen gün boyu hiç gördüğümü fark etmiyorum. Kendi kazandığı paradan size bir kısmını coin olarak veriyor (BAT diye bir coin). Siz de bu coinleri sevdiğiniz içerik üreticilerine doğrudan bu brave üstünden gönderebiliyorsunuz. Böylece üçlü kazandıran bir yöntem olmuş oluyor. Brave + Siz + İçerik üreticisi. Böylece bu sistem devamlı olabiliyor. Brave kazanıyor ki kendisini güncelleyebilsin, güzelleştirsin. İçerik üreticisi kazanıyor ve daha fazla içerik üretiyor. Siz kazanıyorsunuz çünkü daha fazla sizin tercihinize yönelik içerikler görüyorsunuz.




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SteamDB.info Nedir ? Nasıl Kullanılır ?

Macbook nasıl kapatılır

AirTag pil değişimi çalışmaması