Sleepy Yanlış Ürün Gönderdi

 Merhabalar,

Bu yanlışlıklar da hep beni mi bulur bilmiyorum ama bu sefer de Sleepy nin uzun süren kargo süreci ve sonrasında yanlış gelen üründen bahsetmek istiyorum.

Bu yazıyı 30 Mart 2022 de yazıyorum.

16 Mart 2022 de Hepsiburada (kalitesini sonra açıklıyorum) üzerinden Sleepy satıcısından Sleepy 48 adet ıslak mendil aldım.

Şimdi ben bu ürünü 16 martta aldığımda ürün 212 ₺ idi. 2 Adet alınca ekran görüntüsünde ki 424 ₺ ye gelmiş oldu. Bu ürün satıcısı haricinde diğer satıcılara baktığım zaman ürünün 280₺ civarına çıktığını gördüm. Durumu değerlendirip erkenden 2 adet almış oldum.

Sonrasıda ise bekleyiş başladı.

23 Martta ürünü PTT kargoya verdiler. Gaziantepten, ben İstanbuldayım.

30 Martta ise PTT kargo firması elime ulaştırabildi.

Ürüne bi baktık ki, ürün 3 Numaralı bebek bezi. Evet yanlış yazmadım, bildiğiniz bebek bezi geldi. Hemde bebek bezi olarak irsaliyeye konulmuş. İrsaliye üzerinde hepsiburada.com dan alınmış bebek bezi gibi gözüküyor.

Önce, satıcıya talep formu gönderdim. 3 saat bekledikten sonra cevap alamayınca da, Hepsiburada nın müşteri temsilcisini değerlendireyim dedim. Sağolsunlar 10/10 hizmetleri var. Hemen işlemleri devreye sokup süreci hızlandırdı. 2 gün sonra evime bir kargo firmasından birisi gelecek ve ürünü evimden teslim alacak. Sonrasında ürün tekrar Gaziantep e gidecek. 2 iş günü içerisinde de ya ürünü tekrar düzenleyip tekrar gönderecekler. Ya da bu sefer ıslak mendilleri gönderecekler.

Şahsi düşüncemi şimdiden belirtiyim. Muhtemelen ücret iadesi çıkacaklar. Böylece 2 üründen 140 ₺ zarar etmemiş olduklarını düşünecekler. Peki öyle mi olacak hayır. Bundan sonra sleepy den hiç bir ürün almayacağım için, aslında binlerce ₺ zarar etmiş olacaklar. 

Bir de bu ürünü hepsiburada yerine sleepy nin kendi sitesinden aldığımı düşünsenize, bir ton uğraştıracaklardı. İkna süreçleriyle kargoyla. Bu yüzden Hepsiburada yı seviyorum. Özellikler hepsiburada kendi satıcısı olduğu ürünlerde %100 kalite görüyorum. 




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SteamDB.info Nedir ? Nasıl Kullanılır ?

Macbook nasıl kapatılır

AirTag pil değişimi çalışmaması