Enpara Hakkında ki Düşüncelerim




İlk piyasaya girerken 'Yüksek Faizli' şeklinde girmiş olsa da benim gibi hiç faiz işlemi yapmayanlar için bile bir nimet. 3 Yıldır kullandığım bu servis ile ne Havale de ne de EFT de hiç bir şekilde ücret ödemiyorum. Bunun yanında internet erişimine sahip bir telefondan Enpara nın mobil uygulamasıyla her türlü ihtiyacımı giderebiliyorum. Banka da ki paralarımın hepsini Enpara da tutup, ihtiyaç duyduğum da en yakın ATM de ki bankaya EFT atarak oradan çekiyorum. Fatura ödenebildiği gibi, telefona da çok rahat TL atabiliyorsunuz. Hiç bir şekilde kesinti olmadığını özellikle belirtiyorum.

Müşteri temsilciniz ile iletişime geçmek istediğinizde bankanın veritabanından sizin numaranız ile otomatik çekip isminiz ile irtibata geçmeleri oldukça güzel. Paypal gibi ünlü para ödeme aracı siteleriyle entegre edilebiliyor.

İşlem süreci öncelikle internet üzerinden başvuruyorsunuz. Daha sonrasından ise sizi arayarak belli bir tarihde müsait misiniz diye soruyorlar. O tarih de birisi evinize gelerek anlaşma kağıdına imza atıyorsunuz ve banka kartınızı alıyorsunuz.

Banka Kartları finans bankalarından rahatlıkla kullanılabildiği gibi, Enpara nın çeşitli kampanyalarından yaklaşık 4 aydır her ay diğer atm lerden ücretsiz bir şekilde para çekebilmenizi sağlıyor.

 


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SteamDB.info Nedir ? Nasıl Kullanılır ?

Macbook nasıl kapatılır

AirTag pil değişimi çalışmaması